Ismerjen meg minket!

Ismerjen meg minket jobban, tudja meg miért érdemes minket választania!

Regisztráció >>

Rólunk

Weboldalunk és szolgáltatásunk azért jött létre, hogy megoldást nyújtson a olyan megrendelők számára is, melyek nem kívánnak nagy weboldalt létrehozni és azt saját magunk kívánják szerkeszteni is.

Manapság szinte minden vállalkozás, minden magánember szeretne megjelenni az interneten, hogy ügyfelei, barátai számára elérhető legyen. Miután felmerült a weboldal igénye és tájékozódunk pár webprogramozással foglalkozó cégnél az árakról, hogy mennyibe is kerülhet egy weboldal, akkor jövünk rá, hogy a legkisebb weboldal elkészítése is több tízezer forintba is kerülhet. Ez az ár nem biztos, hogy számunkra a legmegfelelőbb ár/érték arány lehet.

Szolgáltatásunk az ilyen esetekben lehet a leghasznosabb ügyfeleink számára. Nálunk saját igényeinek megfelelő oldalt hozhat létre, a lehető legegyszerűbben.

Online domain név megrendelő rendszerünk is minden bizonnyal a hasznára lesz, mely egyszerűen lehetővé teszi a domain nevek megrendelését. Csak alá kell írnia az elkészült megrendelőlapot, majd elküldeni nekünk. A domain név vagy az aldomain igénylése után megkezdheti a weboldala létrehozását, ezalatt - ha eljutatta a regisztrációs űrlapot számunkra - mi elvégezzük a domain név regisztrációját, így akár már másnap lehet weboldala.